System_error написа:Мухолапчо, не се прави на чук. В поста си не писал "ефирно". Прочети си поста.
Троловете са 98% от едната страна. Вижда се достатъчно ясно в постовете под всички новини и статии.
Много сте ми интересни, като изтъквате факти, които са "обществени и официални" и всички много добре знаем кой всъщност за кой стои, но когато стане дума за другата страна - О!, там всичко е конспирация и мръсни еврогейове. Значи едните са конспиратори, които правят всичко да ни зароботя, а другите са писани яйца, при които няка скрито покрито... айде де... няма нужда....
А как се генерират СМСи знаем всички. Само ми дайте номер на ваш познат и след 10 секунди веднага ще мога да направя така, че да получите СМС все едно е от него (Не се шегувам, веднъж така бягах да си местя колата на 1ви Април).
А уж се имаш за многокултурен, многоумен и многоправ...Какво друго може да е националното покритие, освен ефирно? Или сега пак почваш да се правиш на улав - не съм бил казал ефирно...Все още не знам да има национално покритие, от сателитни чинии, или опънати кабели!
Знаеш ли, според мен, "троловете" са си 100% само в твоята глава, под формата на жужащи бръмбари! Има обаче една официална власт и пропаганда, която наистина ни е заробила, и сега с всички сили вика - дръжте крадеца! Това, че ти не можеш, а по-вероятно - не искаш да го видиш, си е твой проблем! Бих те разбрал донякъде, ако беше живял, поне малко, в емиграция! Но при положение, че носа не си си показвал навън, и с такава лекота и охота да казваш - този е прав, онзи крив, е смешно, и дори тъпо! Ако беше живял по онова време, най-вероятно щеше да си комсомолски и партиен активист, на ниво ППО, те раздаваха присъди така, от раз, но повече нямаше да се издигнеш, дори и тогава се искаше повече нюх и гъвкавост!
И накрая, за да докажеш вярност и преданост към сегашната власт, записвай се един доброволец, и тръгвай да трепеш лошите руснаци, а ние ще ти направим изпращане, нещо като новобранска! Таман и ти да видиш, що е армия и казарма. Ама гледай да не се претрепеш с калашника, че май, само по филми и картинки си го виждал...