Казански

Всичко свързано с град Стара Загора.
Публикувай отговор
Lakers
Новак
Новак
Обратна връзка:

Казански

Мнение от Lakers »

Кв. Казански
Искам да запитам кв. Казански добър ли е за живеене?
Мисля да закупя жилище там и се интересувам има ли цигани в близост, как са училищата, детските градини и парковете, като цяло жилищата надеждни ли са и всичко свързано с квартала
Ще се радвам на всякакви мнения
П.С. има ли фитнес наблизо и спортни съоражения от всякакъв тип
Oxadoxa
Потребител
Потребител

Re: Казански

Мнение от Oxadoxa »

По принцип всеки блок и вход си е сам за себе си.Има изцяло санирани входове и супер мизерни.Може да живееш в най елитния квартал и един съсед да ти съсипе живота.Цигани няма повече отколкото по други квартали.Цените на апартаментите са даже ниски в сравнение с Три чучура юг и Железник ,но мисля че строителството в казански е по некадърно.Имаше случай един панел да падне от висок етаж върхо паркирана долу кола.Очаква се бившите казарми в съседство да се трансформират в парк и спортни площадки.Училища и детски градини има и в квартала и в съседство.
Lakers
Новак
Новак
Обратна връзка:

Мнение от Lakers »

Благодаря ви много, предполагам, че навсякъде си е само за себе си има си и плюсове и минуси, въпроса е че там е по добре от Лозенец предполагам
Няма лица от ромски произход като в по крайните квартали и се надявам да е по добре от три чучура. Иска ми се да мога да ходя до центъра пеша, да не се налага да използвам градски транспорт или личен автомобил.
Oxadoxa
Потребител
Потребител

Мнение от Oxadoxa »

Става горе долу.И фитнес има по ул.Армейска под музикалното училище.
Публикувай отговор