Кв. Казански
Искам да запитам кв. Казански добър ли е за живеене?
Мисля да закупя жилище там и се интересувам има ли цигани в близост, как са училищата, детските градини и парковете, като цяло жилищата надеждни ли са и всичко свързано с квартала
Ще се радвам на всякакви мнения
П.С. има ли фитнес наблизо и спортни съоражения от всякакъв тип
Казански
-
Lakers
- Новак

- Обратна връзка:
-
Oxadoxa
- Потребител

Re: Казански
По принцип всеки блок и вход си е сам за себе си.Има изцяло санирани входове и супер мизерни.Може да живееш в най елитния квартал и един съсед да ти съсипе живота.Цигани няма повече отколкото по други квартали.Цените на апартаментите са даже ниски в сравнение с Три чучура юг и Железник ,но мисля че строителството в казански е по некадърно.Имаше случай един панел да падне от висок етаж върхо паркирана долу кола.Очаква се бившите казарми в съседство да се трансформират в парк и спортни площадки.Училища и детски градини има и в квартала и в съседство.
-
Lakers
- Новак

- Обратна връзка:
Благодаря ви много, предполагам, че навсякъде си е само за себе си има си и плюсове и минуси, въпроса е че там е по добре от Лозенец предполагам
Няма лица от ромски произход като в по крайните квартали и се надявам да е по добре от три чучура. Иска ми се да мога да ходя до центъра пеша, да не се налага да използвам градски транспорт или личен автомобил.
Няма лица от ромски произход като в по крайните квартали и се надявам да е по добре от три чучура. Иска ми се да мога да ходя до центъра пеша, да не се налага да използвам градски транспорт или личен автомобил.
-
Oxadoxa
- Потребител

Става горе долу.И фитнес има по ул.Армейска под музикалното училище.