Лични караници между muhogon и System_error - вход свободен

Яко PHUN ;-)
Място за разтоварване на умствения багаж на потребителят! Вицове-мицове, клипове, закачалки за откачалки и тем подобни яко къртещи фаянса на комшията нещица.
Публикувай отговор
Аватар
muhogon
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Re: Лични караници между muhogon и System_error - вход свобо

Мнение от muhogon »

Не комплекс, комбинат имам от тебе, може и корпорация да се окаже...Само ми ги дай, пък ми гледай сеира! :D

Е добре де, всички не можем да сме такива "ерудити" като тебе, признавам! Зъл си като охлюв, и мачкаш таралежи на гол задник! И едно уточняващо въпросче, като за мен, глупавия - по какво бе джанъм, си такъв ерудит?
"Демокрация е 2 вълка и 1 овца, които гласуват какво ще има за вечеря. Свобода - това е една добре въоръжена овца, която оспорва резултата"
Аватар
System_error
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Мнение от System_error »

На глупака каквото и да му гпвприш и обясняваш, смисъл няма. Неспособен е да надскочи елементарния праг на възприятията и възможностите си. Все едно на циганин да цитираш поема и да се надяваш да те разбере. Веднага ще те оплюе, ще излае два пъти, ще те обяви за прост и тъп и ще ти тегли една. Точно като теб. С циганин като теб спора е загубена кауза.
Аватар
muhogon
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Мнение от muhogon »

System_error написа:На глупака каквото и да му гпвприш и обясняваш, смисъл няма. Неспособен е да надскочи елементарния праг на възприятията и възможностите си. Все едно на циганин да цитираш поема и да се надяваш да те разбере. Веднага ще те оплюе, ще излае два пъти, ще те обяви за прост и тъп и ще ти тегли една. Точно като теб. С циганин като теб спора е загубена кауза.

Ехаааа, тука вече ще давам банкет :cheers: :cheers: :cheers: ! Щом най-големият циганофил на града, а може и на България, вече се обърна срещу циганите, и осъзна що за стока са, значи, наистина има полза от мене! С тая антициганска реторика, си готов за активист на Атака, утре ти поръчваме черна тениска и шапка, много ще ти ходят! Ще засенчиш и Волен Сидеров, той е дребно джудже, а тебе ще те виждат от километри! Треперете циганя, Атанас Григороглу се задава на хоризонта! :angry:
"Демокрация е 2 вълка и 1 овца, които гласуват какво ще има за вечеря. Свобода - това е една добре въоръжена овца, която оспорва резултата"
Аватар
System_error
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Мнение от System_error »

Наричам те циганин заради циганият, така както италианците наричат малоумните неща български. Не се заблуждавай. Един редовен циганин/ром има повече акъл в главата от двама като теб. За жалост.
Аватар
muhogon
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Мнение от muhogon »

Е добре де, ти ще дадеш банкета, не всеки ден сменяш убеждения! Само да е без ром, предпочитам водка Финландия, или хубаво, марково уиски! Ха наздраве, за новия ултранационалист :cheers: !
Аватар
muhogon
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Мнение от muhogon »

Вожде ерудийний, ето ти малко за размисъл, дано ти дойде акъла най-сетне!

https://www.youtube.com/watch?v=aGtYEwm-22Q

Апропо, даже и твоя любимец е в залата :mrgreen: !
Аватар
System_error
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Мнение от System_error »

Ако мислиш, че 3 часа ще гледам някъв психопат... много се лъжеш...
Аватар
muhogon
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Мнение от muhogon »

Еее де вожде, мислех, че наистина си ерудийний! Няма нужда да гледаш цялото, може само от 15та, до 25 минута, там казва най-важното! Да не бързаш за някой гейпарад? :blinkblink:
Аватар
realprofesora
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Мнение от realprofesora »

Боже колко простотия има на този свят, боже.
Popopopopo
Аватар
System_error
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Мнение от System_error »

muhogon написа:Еее де вожде, мислех, че наистина си ерудийний! Няма нужда да гледаш цялото, може само от 15та, до 25 минута, там казва най-важното! Да не бързаш за някой гейпарад? :blinkblink:
Не мисля да си отделя 10 минути от времето да слушам тъпотии. А тва с гей-парадите се изтърка. Ти май остана единствения глупак с малка душичка, който се обижда на гей и педер@аст. Явно някой бая те е ч*кал я в казарма, я накъде другаде и още не можеш да се отърсиш от преживяното или пък имаш неосъзнато истерично вътрешно влечение към същия пол ... Знам ли... аз имам две деца. За теб не съм чуал нищо. Кой ли ще да е гея? Така ли не разбра, че много тъпо ти се получава смешката с гей-парадите.
Аватар
vkv
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Мнение от vkv »

Какво Ви пречи да спрете да се заяждате и обиждате?Не сте някои пубери все пак.Какво делите?
Предлагам Ви да се почерпите по една бира(даже и виртуално) и да забравите обидите.Не на последно място да пощадите и малко останалите в този форум.Все пак форумите са за взаимопомощ и обмяна на информация....според мен ,а не място за обиди и караници.....меко казано е грозно.
Успех и дано се вразумите!
Изображение
Грехота е дека при жива жена мъжо да работи.
Аватар
System_error
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Мнение от System_error »

A, на Динко му прави кеф да го играе трол, пък аз му се връзвам на престрелката - лаф да става. Не мисля, че някой от нас взима всичко на сериозно. Просто колегата често остава без аргументи и във фрустрацията си излиза доста извън добрия тон, на което аз пък не му премълчавам и ... така. Game on, как се вика...
Аватар
vkv
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Мнение от vkv »

System_error написа:A, на Динко му прави кеф да го играе трол, пък аз му се връзвам на престрелката - лаф да става. Не мисля, че някой от нас взима всичко на сериозно. Просто колегата често остава без аргументи и във фрустрацията си излиза доста извън добрия тон, на което аз пък не му премълчавам и ... така. Game on, как се вика...
Помислих,че може да преосмислите поведението си във форума.Това е смешно(поне в моите очи)което правите.Явно ще трябва да филтрирам никовете Ви след като админа и Екипа Ви гледат сеира.
Не искам да нарушавам правилата на форума(т.3) и предлагам да прочетете отново Основни правила на форума....T.2
П.П.
Изображение
Аватар
System_error
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Мнение от System_error »

Екипа да прави каквото реши за необходимо. Аз на простотия и простащина съм решил да не премълчавам. Нека глупците не остават с впечатление, че имат превес над другите, щото така се чустват, когато някой им замълчи на простотията. Глупака трябва да се мачка и постоянно да му се доказва, че прекалено много си е повярвал, но за съжаление не може да надскочи интелектуалното си ограничение. Точно от там му идва и агресията на нашия си трол, щото се чуства безпомощен.
Аз обиден тон и агресивно изразяване не използвам, освен ако не бъда провокиран. Много пъти съм покзвал, че имам желание да забравя старите обиди и да започнем на нова сметка, но за съжаление, шило в торба не стои и винаги ще намери начин още на втората дума да те нагруби, обиди или пък да ти припише/пришие нещо, което не си казал или се опита да те нареди по някъв начин. Е, няма да мине номера. На такива не трая.
Аватар
vkv
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Мнение от vkv »

System_error написа:Екипа да прави каквото реши за необходимо. Аз на простотия и простащина съм решил да не премълчавам. Нека глупците не остават с впечатление, че имат превес над другите, щото така се чустват, когато някой им замълчи на простотията. Глупака трябва да се мачка и постоянно да му се доказва, че прекалено много си е повярвал, но за съжаление не може да надскочи интелектуалното си ограничение. Точно от там му идва и агресията на нашия си трол, щото се чуства безпомощен.
Аз обиден тон и агресивно изразяване не използвам, освен ако не бъда провокиран. Много пъти съм покзвал, че имам желание да забравя старите обиди и да започнем на нова сметка, но за съжаление, шило в торба не стои и винаги ще намери начин още на втората дума да те нагруби, обиди или пък да ти припише/пришие нещо, което не си казал или се опита да те нареди по някъв начин. Е, няма да мине номера. На такива не трая.
Излагате се........но си е Ваша работа.Видно е ,че всички Ви гледат сеира с бездействието си.
Личните караници просто ги пренесете на ЛС.
:cheers:
Изображение
Публикувай отговор