Е добре де, всички не можем да сме такива "ерудити" като тебе, признавам! Зъл си като охлюв, и мачкаш таралежи на гол задник! И едно уточняващо въпросче, като за мен, глупавия - по какво бе джанъм, си такъв ерудит?
System_error написа:На глупака каквото и да му гпвприш и обясняваш, смисъл няма. Неспособен е да надскочи елементарния праг на възприятията и възможностите си. Все едно на циганин да цитираш поема и да се надяваш да те разбере. Веднага ще те оплюе, ще излае два пъти, ще те обяви за прост и тъп и ще ти тегли една. Точно като теб. С циганин като теб спора е загубена кауза.
Не мисля да си отделя 10 минути от времето да слушам тъпотии. А тва с гей-парадите се изтърка. Ти май остана единствения глупак с малка душичка, който се обижда на гей и педер@аст. Явно някой бая те е ч*кал я в казарма, я накъде другаде и още не можеш да се отърсиш от преживяното или пък имаш неосъзнато истерично вътрешно влечение към същия пол ... Знам ли... аз имам две деца. За теб не съм чуал нищо. Кой ли ще да е гея? Така ли не разбра, че много тъпо ти се получава смешката с гей-парадите.muhogon написа:Еее де вожде, мислех, че наистина си ерудийний! Няма нужда да гледаш цялото, може само от 15та, до 25 минута, там казва най-важното! Да не бързаш за някой гейпарад?
Помислих,че може да преосмислите поведението си във форума.Това е смешно(поне в моите очи)което правите.Явно ще трябва да филтрирам никовете Ви след като админа и Екипа Ви гледат сеира.System_error написа:A, на Динко му прави кеф да го играе трол, пък аз му се връзвам на престрелката - лаф да става. Не мисля, че някой от нас взима всичко на сериозно. Просто колегата често остава без аргументи и във фрустрацията си излиза доста извън добрия тон, на което аз пък не му премълчавам и ... така. Game on, как се вика...
Излагате се........но си е Ваша работа.Видно е ,че всички Ви гледат сеира с бездействието си.System_error написа:Екипа да прави каквото реши за необходимо. Аз на простотия и простащина съм решил да не премълчавам. Нека глупците не остават с впечатление, че имат превес над другите, щото така се чустват, когато някой им замълчи на простотията. Глупака трябва да се мачка и постоянно да му се доказва, че прекалено много си е повярвал, но за съжаление не може да надскочи интелектуалното си ограничение. Точно от там му идва и агресията на нашия си трол, щото се чуства безпомощен.
Аз обиден тон и агресивно изразяване не използвам, освен ако не бъда провокиран. Много пъти съм покзвал, че имам желание да забравя старите обиди и да започнем на нова сметка, но за съжаление, шило в торба не стои и винаги ще намери начин още на втората дума да те нагруби, обиди или пък да ти припише/пришие нещо, което не си казал или се опита да те нареди по някъв начин. Е, няма да мине номера. На такива не трая.