Лични караници между muhogon и System_error - вход свободен

Яко PHUN ;-)
Място за разтоварване на умствения багаж на потребителят! Вицове-мицове, клипове, закачалки за откачалки и тем подобни яко къртещи фаянса на комшията нещица.
Публикувай отговор
Аватар
sawo
Site Admin
Site Admin
Обратна връзка:

Re: Лични караници между muhogon и System_error - вход свобо

Мнение от sawo »

System_error написа:To пък щото много има кво да криеш :D Винаги съм се смял на това как някой пази всичко. Бе да гледат и да се радват, голяма работа. Аз лично нямам нищо за криене.
Много интересно - ние нямаме какво да крием, а така се натискат да ни следят :) Нещата започват да опират по-скоро не до тайни, а до лично пространство. В САЩ например, където обществения строй наричам на галено нежен тоталитаризъм, нямаш право да се регистрираш във фейсбук с недействително име, а ако искаш да ти е мирна главата, трябва да е лично твоето. Ако някой реши ей така, на полу-случаен принцип, че акаунта ти извършва съмнителна дейност (влизане от различни устройства на голямо разстояние едно от друго и т.н.), то акаунта ти се спира, докато не представиш документ за самоличност. Ако името не отговаря на документа, познай кога ще ти пуснат акаунта отново :) Преди време имаше случай на жена с по-особено име, поради което не можеше да се регистрира, защото системата не позволява недействителни имена. С месеци се разправяше с фейсбук, праща им копие от документ за самоличност - резултат никакъв. Всичко е така стабилно бетонирано, че изключения не се правят, а промени - още по-малко.

Изображение
Аватар
muhogon
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Мнение от muhogon »

Малкият вожд-Голямата уста, няма какво да крие, той е голям френд и фен на CIA и MI-5, 6, 7, и т.н. Него, няма нужда да го кандърдисват, той сам си сваля гащите пред тях, образно казано! А може би, и не чак толкова образно...
"Демокрация е 2 вълка и 1 овца, които гласуват какво ще има за вечеря. Свобода - това е една добре въоръжена овца, която оспорва резултата"
Аватар
System_error
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Мнение от System_error »

Добре, бе мухолапе, кажи ми само какъв е тоя страшен страх от гейове и лезбийки. Във всяко изречение имаш поне 2 думи за обратен. Кажи ми честно, да не са те изнасилвали нещо или просто имаш толкова силна вътрешна борба за сексуалната ти ориентация, че имаш панически страх другто ти "аз" да не надделее? Ма то голяма параноя, голямо нещо от тея гейове. Нали ти обясних вече няколко пъти че ти си един от малкото останали дървета, които не разбраха че са вече изкопаеми... Както и разбиранията ти за света ...
Аватар
muhogon
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Мнение от muhogon »

System_error написа:Добре, бе мухолапе, кажи ми само какъв е тоя страшен страх от гейове и лезбийки. Във всяко изречение имаш поне 2 думи за обратен. Кажи ми честно, да не са те изнасилвали нещо или просто имаш толкова силна вътрешна борба за сексуалната ти ориентация, че имаш панически страх другто ти "аз" да не надделее? Ма то голяма параноя, голямо нещо от тея гейове. Нали ти обясних вече няколко пъти че ти си един от малкото останали дървета, които не разбраха че са вече изкопаеми... Както и разбиранията ти за света ...
Вожде, къде пък го видя тоя страх? Ако примерно, се гнусиш да пипнеш крастава жаба, означава ли, че се страхуваш от нея? Или и това сравнение, ще ти е зор, да го асимилираш? Моето "аз" си е много добре, вашите прогейски "аз"-ове, са много зле! И по-добре изкопаемо, отколкото зелен-недорасъл откъснат, гледайки през розови очелки! Последното, да не се асоциира с гейпарадите, розовия цвят не може да се монополизира! И последно, кога заминаваш?
"Демокрация е 2 вълка и 1 овца, които гласуват какво ще има за вечеря. Свобода - това е една добре въоръжена овца, която оспорва резултата"
Аватар
System_error
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Мнение от System_error »

Ако се гнусиш от крастава жаба, няма да ти е тя вска втора дума в устата. Това се нарича параноичен страх, стигащ до амок. Ти ще кажеш що :D Убеден съм, че си клиничен случай... и ти сам го знаеш..
Аватар
muhogon
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Мнение от muhogon »

System_error написа:Ако се гнусиш от крастава жаба, няма да ти е тя вска втора дума в устата. Това се нарича параноичен страх, стигащ до амок. Ти ще кажеш що :D Убеден съм, че си клиничен случай... и ти сам го знаеш..
Щеше да е така, вярно, но не и когато, тия крастави жаби, почват да вземат превес, и да налагат техния "модел"! Тогава идва отвращението, не страх, страхът те кара да се пазиш и отстъпваш! Но какво ли да ти обяснявам, индианец като тебе, е далеч от тия психологически тънкости!

А дали съм клиничен случай, ако е тъй, най-малко аз ще го знам, иначе просто няма да съм такъв случай! Отново логически свързаности, които, не ти е съдено да разбираш!

Та не каза, кога заминаваш?
Аватар
System_error
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Мнение от System_error »

Ходил ли си на лекар? Не си. Значи не знаеш. Аз знам и ти казвам.
Аватар
muhogon
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Мнение от muhogon »

System_error написа:Ходил ли си на лекар? Не си. Значи не знаеш. Аз знам и ти казвам.
Вожде, та то и лекари вече не останаха у нас, благодарение на вашата гейска неолиберастия и псевдодемокрация! А където ги има още, са по-големи ментета и от тебе, как да им се доверя? Но пък, щом ти знаеш, ще ти се доверя, макар че, само глупаците знаят всичко! А за "казване", си още много малък, физически и интелектуално, но и не виждам перспектива за израстване!

Вожде, друг път, като изръсваш простотиите си, първом се чукни по тая серсем тиква, дето носиш, пък дано ти се наместят чивиите, макар да се съмнявам! Три пъти те питам, кога заминаваш, и три пъти се правиш на улав, и е разбираемо! Ти ще заминеш толкова, колкото аз ще изкача някога Еверест! Макар и повече подсъзнателно, ти знаеш, че нямаш дупе, за да заминеш зад граница, където и да е! И не само това, знаеш, че няма да се "пласираш" там, ония еврогейове, които така страстно обичаш, няма да ти цепят басма изобщо! И ако беше чел "Бай Ганьо" изобщо, нямаше да пускаш тия примери с него, писателя е имал много конкретна и точна насоченост в неговия образ! И още - неуместно и дори глупаво е, да даваш примери от една българска книга, при положение, че се имаш за световен и еврогей, все пак, Алеко е бил българин, не някакъв измислен, "световен гражданин!
Аватар
System_error
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Мнение от System_error »

Нищо не си разбрал за Алеко, още по - малко за Бай Ганьо. Като ти гледам подобието на акъл, обаче няма и смисъл да пълня издънена кофа.
А аз се чуствам комфортно и тук. Докарвам си достатъчно и си обичам професията. Единствено ме дразни, че селяндури и глупаци кат теб се взимат все по-насериозно и създават впечатление, че нацията ни е тотално деградирала и изтъпяла. Аз обаче съм си роден оптимист (кажи си лафа за розовите цаки) и продължавам да вярвам, че пошлостта и глупостта е по-шумна, но не и доминираща. Всяко време си има Ганьовците, само е важно да се намират и Алековците, да ги подиграват. Дано само краят им не е същия...
PS: Нищо не казах за гейовете и лезбийките, ама там ти си експерта.

Изображение
Аватар
sawo
Site Admin
Site Admin
Обратна връзка:

Мнение от sawo »

Придържайте се към добрия тон т.е. без обиди :)
Аватар
vkv
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Мнение от vkv »

sawo написа:Придържайте се към добрия тон т.е. без обиди :)
2. Гневни или оскърбителни постове няма да бъдат толерирани и ще бъдат премахвани от Екипа.
viewtopic.php?f=1&t=14260
Изображение
Грехота е дека при жива жена мъжо да работи.
Аватар
Magas
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Мнение от Magas »

В тази връзка искам да честитя днешната годишнина от падането на Берлинската стена на моя скъп приятел Мухолап,и да кажа едно голямо браво на System_Error,защото такива хора като нас двамата са точно онова,което буди духовете в това форумно общество :cheers:
Бъди такъв какъвто си
Аватар
System_error
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Мнение от System_error »

Изображение

Поздрав за Мухолап и конспиративния му делириум. Горещо му препоръчвам да спре да ползва Интернет!!! (Че ще ни баннат от мрежата с такъв мозъчен "капацитет" :D
Аватар
muhogon
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Мнение от muhogon »

Magas написа:В тази връзка искам да честитя днешната годишнина от падането на Берлинската стена на моя скъп приятел Мухолап,и да кажа едно голямо браво на System_Error,защото такива хора като нас двамата са точно онова,което буди духовете в това форумно общество :cheers:
Вземи да "честитиш" утре, днес не е интересно, все пак, тук не е Германия! Ама още по-интересно е, на кого трябва да честитиш, и за какво?

А за личното откровение, голяма издънка - ако тоя ще те "буди", хич не ми се мисли, какво ли ще е, ако си заспал :D ! Ще мяза на будна кома!

Апропо, за тия германци ли пускаш поздрава?

http://www.dnevnik.bg/bulgaria/2014/11/ ... radata_na/

А може би, и заради това, трябва да празнуваме утре?

http://www.pariteni.bg/index.phtml?tid=40&oid=119811

Или пък, иде реч за това тотално изпростяване, скоро няма да знаят и кой ден да празнуват, пък камо ли, за какво? Ха да ви е честито, падането на Великата китайска стена! Или московската беше, вече не помня...

http://www.vesti.bg/bulgaria/obshtestvo ... ma-6026978
Аватар
muhogon
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Мнение от muhogon »

Magas написа:В тази връзка искам да честитя днешната годишнина от падането на Берлинската стена на моя скъп приятел Мухолап,и да кажа едно голямо браво на System_Error,защото такива хора като нас двамата са точно онова,което буди духовете в това форумно общество :cheers:

Не думай, не знаех, че сме приятели? И откога стана такъв "будител", че и барабар с вожда :lol: ? На колко години беше, като падна стената, ама честно?
Публикувай отговор