System_error написа:Ходил ли си на лекар? Не си. Значи не знаеш. Аз знам и ти казвам.
Вожде, та то и лекари вече не останаха у нас, благодарение на вашата гейска неолиберастия и псевдодемокрация! А където ги има още, са по-големи ментета и от тебе, как да им се доверя? Но пък, щом ти знаеш, ще ти се доверя, макар че, само глупаците знаят всичко! А за "казване", си още много малък, физически и интелектуално, но и не виждам перспектива за израстване!
Вожде, друг път, като изръсваш простотиите си, първом се чукни по тая серсем тиква, дето носиш, пък дано ти се наместят чивиите, макар да се съмнявам! Три пъти те питам, кога заминаваш, и три пъти се правиш на улав, и е разбираемо! Ти ще заминеш толкова, колкото аз ще изкача някога Еверест! Макар и повече подсъзнателно, ти знаеш, че нямаш дупе, за да заминеш зад граница, където и да е! И не само това, знаеш, че няма да се "пласираш" там, ония еврогейове, които така страстно обичаш, няма да ти цепят басма изобщо! И ако беше чел "Бай Ганьо" изобщо, нямаше да пускаш тия примери с него, писателя е имал много конкретна и точна насоченост в неговия образ! И още - неуместно и дори глупаво е, да даваш примери от една българска книга, при положение, че се имаш за световен и еврогей, все пак, Алеко е бил българин, не някакъв измислен, "световен гражданин!
"Демокрация е 2 вълка и 1 овца, които гласуват какво ще има за вечеря. Свобода - това е една добре въоръжена овца, която оспорва резултата"