Ама чакай малко, кой каза, че примерно като минавам с количката през велоалеята запушвам и преча на преминаващите? А кой каза, че това е скоростна велоалея и трябва да се кара бързо по нея? На кого точно преча при условие, че алеята е достатъчно широка, за да се разминат 2 колела? През 20 секунди сигурно се обръщам да гледам дали няма прииждащи колела и карам плътно в дясно. Вчера като излизахме, освен нас имаше и други хора с колички, които минаваха по велоалеята и ги разбирам. Вие, като сте много хитри, скоро да сте бутали количка по алеята към езерото край Лидл-а? Освен, че е заринато с лайна, счупени клони и стъкла, има и безброй дупки, подскоци и т.н.EXO написа:Аз знак за смесена велоалея не съм видял, къде го има тук ? Иначе велоалеята си е за велосипедите. Да, на количките може да не им е удобно по тротоар ама това е реда. И ако ходите или бутате количка по велоалеите ще ви подвикват, и трябва да го правят за да се научат хората всеки да си се движи по отреденото за него място. Както аз днес подвикнах на колоездач по пешеходната да си се качи на велоалеята не да фучи през пешеходците, след като са му направили такава специално. Съответно ако се кача на колело и някой ми е на алеята да си ходи като на манифестация, с количка или без също ще му направя забележка.
Не обвинявайте, защото гарантирам, че бихте направили същото!