Hallo Männer
Интернетя отново сдаде багажа за две седмици и са наваксвам както мога. Виждам, че некви нови ъпдейтват тука новините. Пич, брао, хубава работа вършиш, ама ако вкараш малко аудиовизуални благинки към новинките пък и някой и друг личен кометар цена няма да имаш. Я и аз да допринеса:
GI Joe. Тъп ли ше е - разбира се, номерът е, че може и да е забавно и приятно тъп, а не смъртоносно такъв. Една самотна надеждица е Стивън Сомърс, който се е доказал, че ги умее поп-корн високобюджетните екстраваганци и преди. За момента очакванията ми са нулеви.
Суперболският ТВ спот на
Star Trek. Gimme

Искам сай-файят на първата половина от тази година (сай-фай на годината съм го отредил за Аватара).
Transformers 2 е, алооооо!!! Мор експлоужънс вееееей!!!
Има и нов на Бързи и Яростни 4, ама изглежда направо нелепо. От друга страна не пропускам филм с батко Вин. Хм, I'm a walking paradox.
Year One. Хяхя, половината каст от
Arrested Development барабар с Пол Ръд и Джак Блек. Идиотско е някво. Ше се гледа с кеф.
A Давид Беле и ко ше се гледа само заради паркура пак както беше с първата част, където беше за жалост на подтискащо малко места. Дано тука да е по-застъпено и да има по малко невъзможни скокове като тоя в трейлъра.