Upcoming Movies
- SniperBeta
- Модератор
- Обратна връзка:
Re: Upcoming Movies
Филмите на М.Бей винаги имат много динамика и CG на изключително високо ниво! Не знам как го прави,но в сравнение с други големи скъпи филми, откъм ефекти и интеграцията им в цялостната визия, неговите филми са перфектни!
- ^Sloopy^^
- Потребител
- Обратна връзка:
тва филма с толкова много звезди прекалено добре звучи да е истина

- 2fry
- Потребител
Тва отпреди 20тина дни, ама все пак е интересно: за Т4 иде реч.
Най-любопитно ми беше, че Джон Нолън (да, по-гениалният от двамата братя) е пообработил малко сценария на филма... /неспирно лигавене по клавиатурата/
Изтекъл някъв списък с победителите от Оскарите, въпреки че организаторите се кълнат в сякакви роднини, че е fake. Надявам се, защото тва значи че Финчър все още има шанс. От друга страна ако е вярно, много яко за In Bruges.
Най-любопитно ми беше, че Джон Нолън (да, по-гениалният от двамата братя) е пообработил малко сценария на филма... /неспирно лигавене по клавиатурата/
Изтекъл някъв списък с победителите от Оскарите, въпреки че организаторите се кълнат в сякакви роднини, че е fake. Надявам се, защото тва значи че Финчър все още има шанс. От друга страна ако е вярно, много яко за In Bruges.
- ^Sloopy^^
- Потребител
- Обратна връзка:
- 2fry
- Потребител
Сички се ослушват и никой не споделя впечатления от Оскарите, затва реших да отворя дума най-накрая:
Най-престижните филмови награди заредиха лайномета и омазаха стените тая година. Единствената награда, която по нескромното ми мнение спечели повече от заслужено, беше WALL-E за най-добра анимация. Иначе от цялата церемония (която някои от нас гледаха live (имаше реклами буквално на всеки 5 минути)) беше от по-слабите такива. Определено най-добрият хост досега е Джон Стюарт, но пък и ХюДжакман не се представи зле. Най-забавната част от цялата церемония определено беше началната песничка (feat. Ан Хатауей) и презентацията на наградата за кинематография, представена от Натали Портман и Бен Стилър, маскиран като Хоакин Финикс на Летърман (тоя бтв серсем се е шашнал). Друго дето заслужава да се отбележи бяха две-три секунди от Sherlock Holmes на Гай Ричи и Public Enemies на Майкъл Ман накрая дето ги дадоха като кратко превю на 2009.
ЕДИТ: A, има още един напълно заслужен Оскар - на Бенджамин Бътън за йефекти. Ето защо.
Най-престижните филмови награди заредиха лайномета и омазаха стените тая година. Единствената награда, която по нескромното ми мнение спечели повече от заслужено, беше WALL-E за най-добра анимация. Иначе от цялата церемония (която някои от нас гледаха live (имаше реклами буквално на всеки 5 минути)) беше от по-слабите такива. Определено най-добрият хост досега е Джон Стюарт, но пък и ХюДжакман не се представи зле. Най-забавната част от цялата церемония определено беше началната песничка (feat. Ан Хатауей) и презентацията на наградата за кинематография, представена от Натали Портман и Бен Стилър, маскиран като Хоакин Финикс на Летърман (тоя бтв серсем се е шашнал). Друго дето заслужава да се отбележи бяха две-три секунди от Sherlock Holmes на Гай Ричи и Public Enemies на Майкъл Ман накрая дето ги дадоха като кратко превю на 2009.
ЕДИТ: A, има още един напълно заслужен Оскар - на Бенджамин Бътън за йефекти. Ето защо.
- ^Sloopy^^
- Потребител
- Обратна връзка:
ми на мене само превюто на филмите тая година ми хареса от всичко
оскарите няма да ги коментирам нензам как може тоя филм с махлата лозинец 2 да е в толкова много катерогии
кво толкова в него видяха незнам 

- ^Sloopy^^
- Потребител
- Обратна връзка:
доволно добре изглежда новия трейлър на терминатора + постерите и снимките,за тва почвам да се моля да не го обозят

- 2fry
- Потребител
Ако някой още не го е видял, ето го трейлъра на Т4. Също така сайтът на феновете на Арнолд (!) потвърди, че са сгащили McG на WonderCon и са го принудили да си признае, че CG Арнолд ше играе във филма а вероятно Робърт Патрик може да е във вече сигурното продължение!!! Аз лично мисля, че след толкова много години напразни надежди най-накрая е време за един истински добър Terminator с готина история и тоновете еШкън.
А, и още, как можаха в трейлъра да издадат, че Маркус е Терминатор, тея или не си пазят козовете ала Тhe Island или имат толкова добра фабула, че не им пука. Искам да вярвам, че е второто.
...
И все пак не може да е по-добър от Т2.
А, и още, как можаха в трейлъра да издадат, че Маркус е Терминатор, тея или не си пазят козовете ала Тhe Island или имат толкова добра фабула, че не им пука. Искам да вярвам, че е второто.
...
И все пак не може да е по-добър от Т2.
- ^Sloopy^^
- Потребител
- Обратна връзка:
хубаво де нали по едно време се преказваше че само гласа му са щели да вземат на бат арни и да го сложат на някъв там друг деа го знам културист ли беше къф беше
явно ся се е надъхал да не е само с глас участващ в филма

явно ся се е надъхал да не е само с глас участващ в филма

- 2fry
- Потребител
Ъъ, всъщност само като глас ще участва. Засега.
- ^Sloopy^^
- Потребител
- Обратна връзка:
айдее първи трейлър на Public Enemies
не изглежда никак ама никак зле определено ми е фаворит тая година 

- 2fry
- Потребител
Даам, не изглежда зле, само Ман да го измъдри най-накрая как да не му изглежда толкова аматьорско дигиталната камера, се едно го е снимал с ГСМа, бахти. Ей, Финчър използваше същите щуротии в Зодиака и виж там колко добре си изглежда всичко.
Иначе: Star Trek. Holly shit, това изглежда добре. Освен това в музиката може да се открият някои и други балкански ритми така че палци яко горе. Усещам обаче как Ерик Бана ше направи ролята тука. Не сериозно, айде да не го осреат и да си получим един солиден сай-фай-адвенчър, че тва ни е надеждата до декември
Бтв филма ше е 2 часа и 20 минути, yay.
Иначе: Star Trek. Holly shit, това изглежда добре. Освен това в музиката може да се открият някои и други балкански ритми така че палци яко горе. Усещам обаче как Ерик Бана ше направи ролята тука. Не сериозно, айде да не го осреат и да си получим един солиден сай-фай-адвенчър, че тва ни е надеждата до декември

- ^Sloopy^^
- Потребител
- Обратна връзка:
доволно доволно много добре изглежда найстина ерик определено голям ше го играе хареса ми мноо 
до декември викаш? кво има декември че явно съм изтървал аз

до декември викаш? кво има декември че явно съм изтървал аз

- 2fry
- Потребител
2fry написа:James Cameron's Avatar

- ^Sloopy^^
- Потребител
- Обратна връзка:
аа аватара...че чак демеври ли ве аз го мислих по ранен баси
хуу че поне ей ся кат стане топло и почват да валят уж хитови заглавия ше ни държи влажно до тогаа