Колеги , има раздвижване по моя казус .Днес си ударих камшика и отидох в КАТ.Лошата новина е че постановлението е излязло, добрата е че скоростта ми вместо 81км/ч е станала 79 наказуема-имало някъв толеранс 3 км. Наказанието вместо 100 е 50лв.Платих ги веднага и си взех талона .Точки не са ми отнети, специално питах и ми казаха ,че за това точки не се отнемали.Върнаха ми и "златния" ми талон

. За превода обаче ме ошмулиха 4.50лв.Върнах се на гишето да си взема талона и питах служителката ако плащам по Интернет какво трябва да представя ,а тя ми вика "Ми документ от банката" викам Моляя.Значи ще платя в къщи по нета и ще ида до банката да ми издават документ" ии тя "амиии не знам трябва документ"
Изобщо скръбна картина си е тва "Електронно плащане в държавна институция"
Еми тва е момци дано съм просветлил някого с тази тема.
Карайте внимателно , спокойно и без нерви, в града с не повече от 50.Давайте път на пешеходците .Като видите пешеходна пътека , както и на ВСЯКО КРЪСТОВИЩЕ( по смисъла на закона за дв. по пътищата, "пешеходни пътеки са и продълженията на тротоарите ", После няма обикновена и тип "Зебра" всичко е ПЕШЕХОДНА ПЪТЕКА.
Не карайте пили или дрогирани, винаги слагайте колани и палете светлините!
Желая ви приятен ден , аз отивам да се боря в Паспортна служба за задграничен паспорт.Майко да не чуват:Стария не съм го върнал от 2002 година му е изтекъл срока.Някой знае ли кое е по-добре-да върна стария с изтекъл срок или да се направя ,че съм го загубил.