Проблем с банкомат?

Задавайте тука въпроси от всякакво естество , които НЕ попадат във форумите по-долу.
Публикувай отговор
Ick0
Потребител
Потребител

Проблем с банкомат?

Мнение от Ick0 »

Здравейте, някой знае ли колко време се пазят записите на банкови камери или на банкомати защото един приятел го ужулиха, но явно е било преди над 6 месеца та въпроса ми е дали тези записи ще се пазят все още?
Аватар
dilura
Модератор
Модератор

Re: Проблем с банкомат?

Мнение от dilura »

записи не му трябват ,само май имаше изискване сумата да е над 300 лв ( ако не греша ) и подава молба в неговата си банка за неправомерно изпозлване на картата , ще го помотат малко но би следвало да му възановят сумата .
Аватар
realprofesora
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Мнение от realprofesora »

dilura написа:записи не му трябват ,само май имаше изискване сумата да е над 300 лв ( ако не греша ) и подава молба в неговата си банка за неправомерно изпозлване на картата , ще го помотат малко но би следвало да му възановят сумата .
Е как ще стане тази работа, не мога да си представя.Още повече ,че е било преди 6 месеца .
Бе те че няма да му я възстановят-няма, ама и този приятел щом 6 месеца не е усетил че му няма пари , значи има в повече :lol:
Popopopopo
Аватар
Tenebrus
Явно е шмиргел
Явно е шмиргел

Мнение от Tenebrus »

dilura написа:записи не му трябват ,само май имаше изискване сумата да е над 300 лв ( ако не греша ) и подава молба в неговата си банка за неправомерно изпозлване на картата , ще го помотат малко но би следвало да му възановят сумата .
"Драги г-н Банкер, откраднаха ми 150000 от картата, възстановете ми ги за ваша сметка"

Как звучи само.
Ick0
Потребител
Потребител

Мнение от Ick0 »

Не просто не я е използвал дълго време и се е сетил след това, сумите които са теглени са на няколко пъти но над 300лв(над 500 са но на няколко пъти) на веднъж няма. Та какво може да се направи?
Аватар
ronaldo7
Потребител
Потребител

Мнение от ronaldo7 »

Толкова ли е сложно да отиде твоя приятел в банката от която е картата и да провери какво може да се направи.Много несериозно ми звучи това , как за толкоз време не е разбрал че са му теглили от картата и то няколко пъти големи суми.
Ick0
Потребител
Потребител

Мнение от Ick0 »

Не те сумите не са големи на няколко пъти малки суми, просто ми беше интересно някой ако знае дали се пазят архивите със записи от камери в баката толкова дълго време?
Аватар
HoCuS
Потребител
Потребител
Обратна връзка:

Мнение от HoCuS »

И за какво са ти тези записи ми е любопитно, какво ще направиш с тях.

На мене ми прилича май жена му на твоя приятел да го е ужилила и той да иска да го докаже.

Първата стъпка е да уведоми банката, че има съмнения за неправомерни тегления от СМЕТКАТА му.
Казва от кога не е ползвал картата.

Давам пример:
При мен преди 1 година забелязах, че ми липсват 450 лв. от сметката на дебитната карта и веднага си помислих, че са ме източили, обадих се в банката веднага, хората направиха проверка и се оказа, че вместо да ми преведат по сметката са ги източили (случва се и не само на мен).

Така, че ако търси кражба приятеля ти, тръгнал е в грешната посока.
Don't drink and drive!!!
Don't drive and drink!!!
Turmans
Новак
Новак

Мнение от Turmans »

Миналата година жена ми плаща една такса участие във Франция- юли месец. Веднага след ивента ни казаха че са им разбили базата данни. Февруари - две тегления по малко под 300 евро са минали и на третото- са блокирали и предишните две.Обадиха се й от банката и я поканиха да подпише някакви документи че тя не е правила тези плащания и до един месец парите й бяха в сметката й. Не знам дали изобщо е възможно да направиш онлайн плашания за по над 300 евро, но под тази сума -възможно е и да не разберат.
Аватар
sawo
Site Admin
Site Admin
Обратна връзка:

Мнение от sawo »

Няма проблем да се правят онлайн плащания за колкото е лимита на картата :)
Публикувай отговор