1.Най-важният проект е за отдавна и многократно обещаваната връзка с АМ "Тракия", посредством скоростен градски булевард с безконфликтни кръстовища (т.е. кръстовища на поне 2 нива). Всяка година казват, че ще го започват и все не го започват. Така от поне 2011 година. Последно есента казаха, че тази година ще се прави, но аз се съмнявам в думите им отново.

Изградили се този скоростен градски булевард, около него ще се напълни с инвестиционни проекти - търговски, офисни, логистични, индустриални. Това е парадният вход на града, крайно време е общинарите да го разберат и да отредят земята от двете страни на този път за застрояване.

2. Удължение на бул. Славянски до бул. Цар Симеон Велики до връзката към бъдещия квартал Старозагорски бани (дали ще стане скоро квартал както обещаха не знам). Ако мен питате е по-важно Богомилово да стане квартал и без това няма винетка до там, а целият път е застроен. Това значително ще разтовари трафика от бул. Цар Симеон Велики.

3. Разширяване до формат 2х2 на бул. Цар Симеон Велики до Богомилово и пускане на тролейбусна линия до там или поне до Тракийския университет в Студенсткото градче. Ако се направи широк булевард съм сигурен, че ще има доста повече инвестиции около него.

В моемнта градът е като разпилян и с по една основна връзка в посока.
Трябва да се коснолидират малко кварталите, индустриалните зони също.
-----------------------------------------------------------------------------------
Искаме модерна трамвайна линия в Стара Загора