Единствено преди някви irc мутри идваха да плашат ама не мога да си спомня точно никове
Кой най-много ва изнервя и кой най-много ва кефи от форума?
- sawo
- Site Admin

- Обратна връзка:
- Fr0Zen^Coffee
- Новак

IRC маИРЦ се тая - аз вече с mIRC не се занимавам толкова често както преди.. сега повече ме влече форума.. - има точно каквото искам - доста сериозни теми и такива където да се посмееш наволя
. Пък и е яко да помогнеш на някой за нещо... аз лично МНОГО рядко пускам теми ама много се кефя да флодя за това което искам и т.н.....
Пък колкото до темата: все още нямам мнение ама като гледам sawo има по-смислени постове - ама сигурно и годинките са му в повече

Пък колкото до темата: все още нямам мнение ама като гледам sawo има по-смислени постове - ама сигурно и годинките са му в повече
- Torbalan
- Потребител

- ACMilan
- Потребител

- Обратна връзка:
nefelen = NUMBER 1
кой не ме кефи ли - ами има няколко, ама няма да споменвам имена/никове - просто има някоi хора дето се правят, че разбират от всичко и са много компетентни по абсолютно всички въпроси... това най-много ме дразни... иначе има мнооо свестни хора... като най-якия е
nefelen
кой не ме кефи ли - ами има няколко, ама няма да споменвам имена/никове - просто има някоi хора дето се правят, че разбират от всичко и са много компетентни по абсолютно всички въпроси... това най-много ме дразни... иначе има мнооо свестни хора... като най-якия е
FORZA MILAN
- SniperBeta
- Модератор

- Обратна връзка:
- sawo
- Site Admin

- Обратна връзка: