Яко PHUN
Място за разтоварване на умствения багаж на потребителят! Вицове-мицове, клипове, закачалки за откачалки и тем подобни яко къртещи фаянса на комшията нещица.
Всеки който спазва правилата и не се нерви много е добър форумец
Единствено преди някви irc мутри идваха да плашат ама не мога да си спомня точно никове
IRC маИРЦ се тая - аз вече с mIRC не се занимавам толкова често както преди.. сега повече ме влече форума.. - има точно каквото искам - доста сериозни теми и такива където да се посмееш наволя . Пък и е яко да помогнеш на някой за нещо... аз лично МНОГО рядко пускам теми ама много се кефя да флодя за това което искам и т.н.....
Пък колкото до темата: все още нямам мнение ама като гледам sawo има по-смислени постове - ама сигурно и годинките са му в повече
кой не ме кефи ли - ами има няколко, ама няма да споменвам имена/никове - просто има някоi хора дето се правят, че разбират от всичко и са много компетентни по абсолютно всички въпроси... това най-много ме дразни... иначе има мнооо свестни хора... като най-якия е nefelen
Яяяя, смятай. Срещички на форумчето си правили нашите деца. Хе-хе. А така, маняци !
Мене па най-мноо ма дразни JIVODER. И ша го ттттчукам Ама па е голем пич. Слушайте го - той знае!