Кой най-много ва изнервя и кой най-много ва кефи от форума?

Яко PHUN ;-)
Място за разтоварване на умствения багаж на потребителят! Вицове-мицове, клипове, закачалки за откачалки и тем подобни яко къртещи фаянса на комшията нещица.
Аватар
sawo
Site Admin
Site Admin
Обратна връзка:

Мнение от sawo »

Всеки който спазва правилата и не се нерви много е добър форумец :)
Единствено преди някви irc мутри идваха да плашат ама не мога да си спомня точно никове :twisted:
Аватар
Fr0Zen^Coffee
Новак
Новак

Мнение от Fr0Zen^Coffee »

IRC маИРЦ се тая - аз вече с mIRC не се занимавам толкова често както преди.. сега повече ме влече форума.. - има точно каквото искам - доста сериозни теми и такива където да се посмееш наволя :D . Пък и е яко да помогнеш на някой за нещо... аз лично МНОГО рядко пускам теми ама много се кефя да флодя за това което искам и т.н.....
Пък колкото до темата: все още нямам мнение ама като гледам sawo има по-смислени постове - ама сигурно и годинките са му в повече ;) :P
Аватар
Torbalan
Потребител
Потребител

Мнение от Torbalan »

мене мнооо ме дразни нефелния ,къф е тоя ееее ... голям тъп :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Ех няяма еее 8) Всички сте готини и пекани и .. и .. ай стига съм се подмазвал :lol: :lol:
Аватар
ACMilan
Потребител
Потребител
Обратна връзка:

Мнение от ACMilan »

nefelen = NUMBER 1

кой не ме кефи ли - ами има няколко, ама няма да споменвам имена/никове - просто има някоi хора дето се правят, че разбират от всичко и са много компетентни по абсолютно всички въпроси... това най-много ме дразни... иначе има мнооо свестни хора... като най-якия е :cheers: nefelen
FORZA MILAN
Аватар
SniperBeta
Модератор
Модератор
Обратна връзка:

Мнение от SniperBeta »

Яяяя, смятай. Срещички на форумчето си правили нашите деца. Хе-хе. А така, маняци !
Мене па най-мноо ма дразни JIVODER. 8) И ша го ттттчукам :D Ама па е голем пич. Слушайте го - той знае!
Аватар
sawo
Site Admin
Site Admin
Обратна връзка:

Мнение от sawo »

Де се загуби тоз човек никъв не пише вече :)
Публикувай отговор