Upcoming Movies

Ако искате да коментирате някой филм или имате проблеми с него .. тука е мястото да го направите.
Публикувай отговор
Аватар
SniperBeta
Модератор
Модератор
Обратна връзка:

Re: Upcoming Movies

Мнение от SniperBeta »

За Repo! нямам търпение вече. Ама кат знам сигурно ще го пуснат в Европа чак догодина. От друга страна пък е насрочен за 02.09 в Германия... Странно. Къде е все още ?!?!?! А дай боже поне за празниците. Иначе не знам какво са луднали всички по Меган Фокс, ама ако тя е в главната роля в Whore - много ще и приляга, честно!

Btw наскоро попаднах на някакъв нов филм, на който не си направих труда да запомня името, но от това, което видях там беше 1:1 с [REC]! Ама в буквалния смисъл на думата 1:1. Само актьорите бяха различни. Нещо не свахан защо има два еднакви филма, но гледайки плакатите на I am Legend и I am Omega разбирам, че е нещо съвсем нормално двама режисьори с различни екипи да работят по един скрипт. :roll:
Аватар
2fry
Потребител
Потребител

Мнение от 2fry »

Quarantine, пальци долу. Ламериканците като не искат да четат субтитри и какво правят - римейк!

Repo не го знам га ша цъфне тука, ама съм почти сигурен, че на кино на инглийски тука няма да се появи, така че за мен си остават тракерите.
Меган Фокс е мацка ве, какво ти става, дид йор болс дроп оф?
Иначе Омегата е част от безумно нискобюджетните rip-off-ове на хитови заглавия. Сред другите отличили се заслужава да се споменат Alien vs. Hunter и Snakes on a Train. Ти ко, да не са прецака да гледаш омегата?

BTW имаме снимков матрял от Т4, мадафаказ! Цели две сминки от филма! ВОВ! Дотук добре, не изглежда осрано, хехе.
Аватар
SniperBeta
Модератор
Модератор
Обратна връзка:

Мнение от SniperBeta »

...yet.

ХаХа, кви са тия деца дет играят във филма бре? Т-1000 има ли 18 години? И туй ако е Сара Конър, аз ще си ударя гъзъ в тавана.
Ооо, ТОВА ще е филмЪТ! :lol: Очаквам с нечовешки интерес.

П.С. За щастие не съм гледал Омеги. Само ми напрай впечатление картинката.
Аватар
2fry
Потребител
Потребител

Мнение от 2fry »

Нещо яко се позарибих за вампирски историйки и покрай Vampire the Masquerade: Bloodlines и True Blood реших да дам някъв шанс на трейлъра на изгъзения PG-13 рейтнат вампирски флик Twilight. Грешка! Трейлъра е тъп кат гъз и не заслужава никво уважение, ако тоя филм се окаже добър ще си бръкна с клечка кибрит в окото!

От друга страна пуснаха и трейлъра на Revolutionary Road. Не знам доколко историята ще е мега скучна, но има нещо магнетизиращо в лентата, може би са хубавите картинки. Силно се надявам да е добро филмчето, ако има някой филм, дето да може да изненада, тоя ще е само.

Снайпер, тея 18 годишните Сара Конър бяха нърдове от КомикКон-а ве, не снимки от филма. И аз мисля, че това ше е филма, де.
Аватар
sawo
Site Admin
Site Admin
Обратна връзка:

Мнение от sawo »

Вампири + PG13 = crap
Аватар
^Sloopy^^
Потребител
Потребител
Обратна връзка:

Мнение от ^Sloopy^^ »

не така с лошото па вий бее :lol: може да е хубав вампирски филм 8) макар че и аз съм с очаквания...нулеви :?
Аватар
MiRaCuLiX
Потребител
Потребител

Мнение от MiRaCuLiX »

на кой му хареса черния рицар ? супер лудница филм според мен ...
Аватар
2fry
Потребител
Потребител

Мнение от 2fry »

Ммм, как да ти кажа...
Мерси за изчерпателното мнение в тема, озаглавена "ПРЕДСТОЯЩИ филми" :wink:
Може би админът все пак е бил прав, че хората не могат да се ориентират както е сега положението, или поне един сърч да ударят. Няма, давай в най-скорошната тема и сичко е жица и ток, баси. Айде няма нужда, к!
Бтв само за поясня, Miraculix викат (при това доста неправилно) немците на героя от Астерикс, известен като Panoramix.
Аватар
MiRaCuLiX
Потребител
Потребител

Мнение от MiRaCuLiX »

гледах че на по предните страници имаше исказвания че филма ще е боза .... и затова сега питам как ви се е сторил .. :) я ми виж аватара .... :P
Аватар
2fry
Потребител
Потребител

Мнение от 2fry »

Еми на предните страници се обсъждаше филма докато премиерата му още предстоеше -> името на темата. Принципно тая тема не е за излезли вече заглавия. Затова си имаме "Критики...", където е писано за филма бтв (само Снайпера не писа, щот на него не му хареса :twisted: ).
Иначе ти хубу си решил да споделиш, ама давай моля те в "Критики..." и ако може по-обстойно кажи кво ти хареса, що и така нататъка.
А това за ника ти беше продиктувано от омразата ми към сичко немско и временните гърчове, които ме обземат при всяко споменаване на нещо дори remotely близо до тях. Още повече, че героят е френски... Хм, като се замисля франсетата ме дразнят дори повече от немците, така че няма пълно щастие :)

Сега малко онтопик:
Нов постер на Quantum of Solace. Прави впечатление изкуственият тен на метлата, дето ше е мацката на Бонд тоя път, както и непринудени асоциации с чалга певица.
Анджелина Джоли губи едно то 56К децата си и откача. Не, всъщност това е новият филм на Клинт Ийстууд, който изглежда подтискащо клиширан, особено разни викове от сорта на "Искам си детето!". Както и да е, ето го неговия постер.

Макс Пейн може и да бъде най-безумната PG13 адаптация на М-рейтната игра, но пък поне накара Рокстарци да се размърдат и да обявят, че ше правят Макс Пейн 3 (играта тва), за съжаление без Рамеди, дето били заети с неква друга тъпа игра.... Или поне си мислех така докато не видях ТОВА!!! Фууууууууууууууууууууууууууууцк. 8O 8O 8O /стичане на лиги по клавиатурата, бюрото и контакта, последвано от токов удар, изключване на бушона, сменяне на прическата с тази на Соник Таралежа и разбира се множество закани към майката на света като цяло/
Аватар
2fry
Потребител
Потребител

Мнение от 2fry »

Valkyrie. Новият филм на Браян Сингър (The Usual Suspects, X-Men, House M.D.) в типичен за него маниер изглежда много красиво. Кофти, че става дума за немски солдати, пък се говори на английски, ама все пак може би така е по-лесно да се режисира. А перфектна режисура е най-малкото което очаквам от режисьора, който показа, че филм по комикс може да бъде сериозен и реалистичен. Круз също прави добро първо впечатление, само дано историята да са я разказали както трябва и сичко ше чупи мийки.
Имаме си и плакат за филма.

Кой казва, че като ти умре главният герой не може да го бухнеш във продължението. Ето Тобин Бел вече две части на SAW e някъв труп и продължава да се размотава пред екрана. Същото важи и за Уил Смит, който обаче е по-хитър и решава да ни сервира прикуъл на безумието I Am Legend. Причината - филма направи пари и решиха да се пробват пак. ДГД ве!
Аватар
^Sloopy^^
Потребител
Потребител
Обратна връзка:

Мнение от ^Sloopy^^ »

мдааа и аз четох тва за "Аз съм легенда" и си зададох въпроса защо? защо подяволите филм с затворен край и урял главен герой трябва да има продължение пак със същия въпросен герой 8O

и за капак после па четох нейде си чее тези от Дисни мислили да направят продължение на Пиратите ама май само с Джонито деп 8O напраоооо незнам

за финал казвам само "Мразим финикицийте" :lol: :lol: живи здрави от мен
Аватар
2fry
Потребител
Потребител

Мнение от 2fry »

Дисни могат да ми полапата мики мауса.

Нов хорър се задава, никъв интерес доса, ама може и да е приятно клаустрофобичен. Вика се The Uninvited.

Madagascar 2 изглежда точно толкова свежо колкото първата част. Мисля че "още от същото" е много точно определение за филма. Аз лично нямам нищо против... Хяхя, Ковалски, копеле.

Dragonball Z ама без Z-то, щото явно не апелира към нефеновете. Изглежда безумно, то не че очаквах друго де, може би най-мноог ще бъде оплют заради липсата на соникоподобната коса на Гоку, на мен чесно казано не ми пука особено, никога не съм бил фен на поредицата. Ако трябва да го оприлича на нещо, то това би било DOA (който мен противно на логиката ме изкефи доста (Мортал Комбат с цици деа).

Let the Right One In. Шведско хорърче, в трейлъра обаче подло са показали че филма е бил на After Dark FF, което си е жива антиреклама според мен, но не бих отказал да му фърля едно учо. След Арн Тамплиеро вече тотално ми се промени мнението за шведското кино. Ше видим.

И малко плакати: Square (никва идея за кво иде реч, ама приятна картинка), House (явно някъв хорър, пак същото като горния случай) и новото по Дан Браун (което разбира се ще съква, защото Акива Голдсман се е изсрал отново над сценария) - Angels and Demons.
Аватар
SniperBeta
Модератор
Модератор
Обратна връзка:

Мнение от SniperBeta »

Dragonball - о не, само не Чоу Юн Фат. Тоз ми е толко противен/антипатичен/отвратителен, че умишлено избягвам да гледам всички филми с него. А и е един много много много лош актьор. I hate this guy, so do you! I wish him a terrible disease, a freaking agony, a long burning in Hell and eventually - death!

The Uninvited - ама тука учавства онуй сладко същество от Лемони Сникет и Последователните Нещастни Събития!!! Станала е много...ъъ...овална. 8O
Аватар
2fry
Потребител
Потребител

Мнение от 2fry »

Ферпектна е. Тя пък откога праска шведски, смятай кво правят младите тея дни.

Само да вметна че качиха R3 версия на Babylon A.D. и за десетте секунди които пуснах видях две сцени дето ги нямаше в киноверсията. Damn, ся се едно ше го гледам отново за първи път. Btw глей кво пише в IMDb: 161 min (original uncut version)

Btw оказа се, че The Uninvited май ще е римейк на A Tale of Two Sistahs. Можем само да се надяваме, че и тука ще са включили оная сцена дето мацката се изправила точно като в Сайлънт Хил, заради която ме накара да гледам целия филм.
Публикувай отговор