Имам чувството, че гледаш филма "Теория на конспирацията", сутрин и вечер.ksdh написа:sawo написа:Напълно съм съгласен с admin - това за споразуменията са глупости и такова нещо просто няма. Някои доставчици се уговярят още по време на строежа на дадена нова сграда и си пускат мрежа и т.н. съответно другите които нямат такава нямат покритие там. В дадени райони е доста скъпо да се направи мрежа заради самата инфраструктура - няма канална мрежа, малки сгради са и т.н.
ksdh щом ти знаеш, а ние не - няма да е лошо да представиш някакви доказателства за това си твърдение, защото admin ти е обяснил защо едните имат тук, а другите там
Абе вие на кой свят живеете? Вярвате си още в добрите феи ли? Ми вярвайте си, щом така ви отърва, ваша си работа! И какви са тия глупости, да представям доказателства? Сякаш някой от ония мошеници ще ми се изповяда, как са се договорили ли? И ще ми го даде, черно на бяло, как ли не? А и какво по-добро доказателство от това, че нещата не са се мръднали с години? При всичките обещания, защо тогава изобщо обещават? Има една приказка - който иска, намира начин, който не иска - намира причини!
Добре, че поне се появиха сателитни и мобилни оператори, иначе и до ден днешен щяхме да сме закрепостени по райони, и да вярваме, че на калпавата ракета, космоса и е крив!
Какво те кара да си мислиш, че има картелно споразумение, между операторите?
А и по повод изказването ти ИМА ЛИ ЖЕЛАНИЕ ИМ И НАЧИН, позволи ми да не се съглася.
В тази държава си има закони и правила! Не е толкова просто както си мислиш "ей тук опъваме един кабел и хоп мрежичкааа".
Всички законови норми и процедури трябва да се спазва, хем искате всички оператори да чукат на вратата Ви, ама ако опънат незаконен кабел , викате до небесата МАФИЯ.
Ако мислиш, че винаги има начин. Направи си фирмичка продавай интернет, телефон, телевизия. Обещавам, че всеки ден ще ти звъня да те питам КОГА ЩЕ СТИГНЕТЕ ДО МОЯТ КВАРТАЛ.
BTW: Кои са тези всички фиксирани телефони, които минават през Vivacom?