Тракия кабел

Всичко свързано с град Стара Загора.
Аватар
HoCuS
Потребител
Потребител
Обратна връзка:

Re: Тракия кабел

Мнение от HoCuS »

ksdh написа:
sawo написа:Напълно съм съгласен с admin - това за споразуменията са глупости и такова нещо просто няма. Някои доставчици се уговярят още по време на строежа на дадена нова сграда и си пускат мрежа и т.н. съответно другите които нямат такава нямат покритие там. В дадени райони е доста скъпо да се направи мрежа заради самата инфраструктура - няма канална мрежа, малки сгради са и т.н.
ksdh щом ти знаеш, а ние не - няма да е лошо да представиш някакви доказателства за това си твърдение, защото admin ти е обяснил защо едните имат тук, а другите там :)

Абе вие на кой свят живеете? Вярвате си още в добрите феи ли? Ми вярвайте си, щом така ви отърва, ваша си работа! И какви са тия глупости, да представям доказателства? Сякаш някой от ония мошеници ще ми се изповяда, как са се договорили ли? И ще ми го даде, черно на бяло, как ли не? А и какво по-добро доказателство от това, че нещата не са се мръднали с години? При всичките обещания, защо тогава изобщо обещават? Има една приказка - който иска, намира начин, който не иска - намира причини!

Добре, че поне се появиха сателитни и мобилни оператори, иначе и до ден днешен щяхме да сме закрепостени по райони, и да вярваме, че на калпавата ракета, космоса и е крив!
Имам чувството, че гледаш филма "Теория на конспирацията", сутрин и вечер.

Какво те кара да си мислиш, че има картелно споразумение, между операторите?

А и по повод изказването ти ИМА ЛИ ЖЕЛАНИЕ ИМ И НАЧИН, позволи ми да не се съглася.

В тази държава си има закони и правила! Не е толкова просто както си мислиш "ей тук опъваме един кабел и хоп мрежичкааа".

Всички законови норми и процедури трябва да се спазва, хем искате всички оператори да чукат на вратата Ви, ама ако опънат незаконен кабел , викате до небесата МАФИЯ.

Ако мислиш, че винаги има начин. Направи си фирмичка продавай интернет, телефон, телевизия. Обещавам, че всеки ден ще ти звъня да те питам КОГА ЩЕ СТИГНЕТЕ ДО МОЯТ КВАРТАЛ.

BTW: Кои са тези всички фиксирани телефони, които минават през Vivacom?
Don't drink and drive!!!
Don't drive and drink!!!
Аватар
sawo
Site Admin
Site Admin
Обратна връзка:

Мнение от sawo »

ksdh написа:Блажени са вярващите, тяхно е царството небесно...! ПовЕрвай ми, ама само веднъж, че нищо, ама нищичко не знаеш! Само си мислиш, че знаеш, и приемаш желаното за действително! Приемаш го, защото така ти се иска, защото така е най-лесно! А защо така ти е най-лесно, си отговори сам! Не е нужно да си гений, за да видиш очевидното, само малко сиво вещество, по-раздвижено! Между другото, не визирах само интернет доставчиците, затова споменах и сателитни и мобилни оператори! Тъй че, сарказмът ти е повече от неуместен, можеш повече, повЕрвай си!

Може още много да се говори по тая тема, но явно, ти си решил, че всичко е по мед и масло, няма корупция, мошениците са си херувими, и т.н.! Щом така си решил, вЕрвай си, няма да ти преча!
Не знам кой какво вярва, ама досега освен някакви глупости нищо не си написал по темата. Така и не стана ясно откъде знаеш за всичко това, което твърдиш? Определено не е достатъчно само да си прозорлив, в предвид, че ти явно не знаеш как се изгражда една мрежа, колко ресурси и пари се влагат, колко бюрокрация има, как се управлява един интернет доставчик и т.н и т.н.
Ние сме ти написали конкретни примери и логични обяснения, твоята контра теза е, че ние нищо не знаем, а ти който изобщо идея си нямаш за какво говоpиш си прозрял всичко с бруталния си интелект и прозорливост :)
Аватар
HoCuS
Потребител
Потребител
Обратна връзка:

Мнение от HoCuS »

Може пък да е Aндреас Mайерхофер под прикритие :) :)
Don't drink and drive!!!
Don't drive and drink!!!
Аватар
ronaldo7
Потребител
Потребител

Мнение от ronaldo7 »

По скоро ми прилича на героя на Краси Радков-Шиле Попйорданов („В Русия съм, в Русия съм…“) - сатиричен образ на овчар, който е обсебен от мисълта, че е следен от тайните служби и търси скрит смисъл на обикновените човешки действия.
Аватар
Tenebrus
Явно е шмиргел
Явно е шмиргел

Мнение от Tenebrus »

ksdh и deltas страшно много си приличат, не мислите ли? :lol:

Пич, спри малко с конспиративните филми, и слушай хората които РАБОТЯТ в ISP-тата...щото виждаш ли знаем за какво говорим!
Картелност няма между доставичиците, нито в Стара Загора, нито дори в София...
Аватар
didka
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Мнение от didka »

ksdh и deltas страшно много си приличат, не мислите ли?
Аз отдавна предположих,но ми е все тая,само където си вре гагата навсякъде :lol:
Dog drags - no tracks...
Аватар
nasenceto
келеш
келеш

Мнение от nasenceto »

Я, аз си мислех че съм на 36 кинта, пък то се оказа че било 33. Явно са сваляли цени, ама не съм разбрал кога...
Аватар
ksdh
Потребител
Потребител

Мнение от ksdh »

Ейййй, на тоз народ кога ще му дойде акъла, не знам! Ама, нека не виня народа, че тука има една групичка, една масовка, която винаги, в хор, убеждава и настоява, че всичко е тип-топ! Защо да се учудвам, след като вече дори и казионни изследвания показват, че вече над милион хора в страната ни са неграмотни, или слабограмотни! И как няма да е така, прости хора се управляват лесно! А истината е, че нацията отива към тотално изпростяване! Сега, може би онзи идеалист, пак ще ми опонира, че чета само теория на конспирацията! А истината е много простичка, казано е - не ме гледай какво казвам, а какво върша, или - по делата им ще ги познаете! Типично за ограничените и посредствени хора, много хора напълно се институционализират в предприятията в които работят, и дори започват и да се идентифицират с тях! Ето ви и примери - казват, работели в сферата на комуникациите, и заради това, вече вярват, че картели няма, и не може да има! Интересното обаче е - защо? Кой от големите босове би им се изповядал, че да са така сигурни? Досега, много пъти са излизали наяве такива картели, друг е въпроса, че бързо са потулвани, понеже винаги има височайша намеса! А при мобилните оператори, и при тях ли няма картел? А колкото до кабелните доставчици, недейте да носите вода от девет дерета, за да доказвате колко са честни, първо, защото не сте вътре в игрите им, няма кой да ви допусне, второ, аз се базирам на това, което се вижда - градът е разпределен на райони, с покритие на на някой оператор, и дори да има застъпване, то е нищожно! И това не е от месец-два, а от години, и ще е още с години, точно защото има будали, да им вярват на бръщолевенията, че имало незнам кви си технически проблеми! И още такива примери мога да дам, с пълно идентифициране с фирмата, в която се работи! Ама е смешно и тъпо, да се рекламира бира, която за нищо не става, или олио, дето е толкова скъпо, сякаш слънчогледа, вложен в него е златен, а в същото време, заплатите на работниците там са нищожни, и т.н.! Надявам се, че сте схванали идеята ми!
Аватар
sheri
Потребител
Потребител

Мнение от sheri »

Предлагаме и аналогова телевизия отделно за 7 лв на месец, ако искате и на 33 телевизора на 1 договор :) от около 2 месеца я има тази аналогова телевизия, която включва 24 канала от най - гледаните :)

http://www.trakiacable.net" onclick="window.open(this.href);return false;
Аватар
Tenebrus
Явно е шмиргел
Явно е шмиргел

Мнение от Tenebrus »

А истината е много простичка, казано е - не ме гледай какво казвам, а какво върша, или - по делата им ще ги познаете!
И какво вършиш бе троле? Нека ти видим публичното лице, нека "узнаем" какво е свършил този "велик" българин. И ти си като всички форумна мишка, само че разликата е, че се смяташ за по-велик от останалите. Псевдо-аргументираните ти глупости може да действат на простите хорица с които очевидно си заобиколен, ама ние тук (повечето) никак не сме прости, и дългите ти, уж пълни с факти постчета, са нищо повече от плява.
И "още такива примери ли можеш да дадеш"...? Ми от както ти чета постовете един пример не видях...
Назови имена...действия...

...мишка като всички останали си, и голямо главоболие си взимам на главата че ти обръщам внимание.
Аватар
nasenceto
келеш
келеш

Мнение от nasenceto »

ksdh написа:Ейййй, на тоз народ кога ще му дойде акъла, не знам! ...
Предлагам наистина да поченш да действаш, вместо само да пишеш. Като за начало си спри интернета. Кво ша им плащаш на тея мръсници с картелите. После си спри тока, щото са монполисти, после и водата по същата причина. Спри и колата, щото горивото пак го купуваш от мръсните картели. Накрая спри и да дишаш, щото мръсните янки изтровиха въздуха с тея кемтрейли.
Аватар
ksdh
Потребител
Потребител

Мнение от ksdh »

Tenebrus написа:
А истината е много простичка, казано е - не ме гледай какво казвам, а какво върша, или - по делата им ще ги познаете!
И какво вършиш бе троле? Нека ти видим публичното лице, нека "узнаем" какво е свършил този "велик" българин. И ти си като всички форумна мишка, само че разликата е, че се смяташ за по-велик от останалите. Псевдо-аргументираните ти глупости може да действат на простите хорица с които очевидно си заобиколен, ама ние тук (повечето) никак не сме прости, и дългите ти, уж пълни с факти постчета, са нищо повече от плява.
И "още такива примери ли можеш да дадеш"...? Ми от както ти чета постовете един пример не видях...
Назови имена...действия...

...мишка като всички останали си, и голямо главоболие си взимам на главата че ти обръщам внимание.

Още един, разбрал-недоразбрал, се включва в общия хор! Къде съм казал, че се касае за мен, аз да свърша тая работа? я вземи първо прочети хубаво, после пиши глупости, моля!

След като имаш другите за мишки, ти за какво се имаш? Може би, като си трупнал някое и друго килце, се имаш за слон, тъй ли да го разбираме? Е да, ама то не става само с ядене, трябва и акъл, нали така? И нали искаше факти и действия, ето ти един, съвсем пресен - твоят пост! Типичен случай на индивид от горепосочения милион, който, чувствайки се засегнат, по необясними причини, решава да отчете присъствие! И неказвайки нищо конкретно, започва с лични нападки! Защо ли? Ами, предполагам, от неосъзната завист - иска му се да каже нещо, ама не му достига интелектуална мощ, и се получава само едно нищо! Затова са и личните нападки, избиване на комплекси!

Предлагам, ако имаш нещо по темата, казвай, и не се занимавай с мен, не ми се иска да отвръщам, не си ми в категорията! Амин!
Аватар
Tenebrus
Явно е шмиргел
Явно е шмиргел

Мнение от Tenebrus »

И ето главоболията...

Определено не си ми в категорията, спор няма.

Вече почти нямам съмнение, че това е индивида делтас, който както винаги само знае да говори празни приказки...
Поредния слабо платен хамалин, с познания за световна политика и икономика само и единствено от кръчмичката, ракиен философ едва ли не. Виж сельо...на "дебел" не се обиждам от доста време, и такива слабоумници като тебе отдавна не могат да ми влизат под кожата. Занимавам се с голословието ти, само и единствено защото ВИЖДАМ, че не знаеш за какво говориш.
Факти няма смисъл да ти казвам, защото ако наистина знаеше как стоят нещата с доставчиците в Стара Загора, щеше да знаеш че това е "битка която не можеш да спечелиш." Ще дам пример за твоите "малки съвпадения", защото ако не друго то си тъпо упорит и няма да ти млъкне устата преди да "видиш фактите" (пак няма да млъкне, ама поне съвестта ми ще е чиста). И така, другарю, тези нищожни съвпадения са наречени кв. Железник, целите Чучури и Казански, което по груба сметка прави около 1/4 от населението в Стара Загора. Та тези дребни незначителни кварталчета имат покритие от поне 3 доставчика (ще оставя на въображението ти да разбере кои са те като толкова много знаеш), като изключвам от там Близу и БТК, които просто ползват стари мрежи, които ги има от "векове".
И причината да няма навсякъде покритие на всички доставчици, драги ми голословецо, е че такива неща струват време и пари да се построят. Но какво говоря, ти си невероятен разбирач, и за тебе мистерията на PON-а е просто заигравка, докато пишеш php скриптове за редица страници...

Ще спра до тук, щото каквото и да кажа, и Господ да слезе от небесата да ти покаже книгата с универсалните истини, ти пак ще му опонираш...затова ще кажа само : 42.

Спасявай се...
Аватар
admin
Site Admin
Site Admin
Обратна връзка:

Мнение от admin »

ksdh: Спри да спориш дори и когато не си прав. В предното ми мнение ти описах детайлно какви са процедурите да си прекараш трасе от точка А до точка Б. От 2001 година работя в този бранш и имам наблюдение върху нещата. Фирмите се съдят по между си за всякакви неща, незаконни кабели, ниски цени, губене на клиенти и т.н. ти искаш картел-но споразумение. Тука не си прав, не спори, просто се направи, че не си погледнал темата и да приключва този спор.
"There is no 'patch' for stupidity."
Аватар
Tenebrus
Явно е шмиргел
Явно е шмиргел

Мнение от Tenebrus »

Ние нищо не разбираме брат...сега ще бъдем обвинени, че заглушаваме гласа на разума и знанието...луда работа ти казвам :D
Публикувай отговор