Един приятел от София онзи ден си я купил от Кауфланд, но не знам койPTS написа:Къде я продават тая бира бе? В София ни в Карфур, ни в Пикадили я има.За малките магазини да не говорим...

Един приятел от София онзи ден си я купил от Кауфланд, но не знам койPTS написа:Къде я продават тая бира бе? В София ни в Карфур, ни в Пикадили я има.За малките магазини да не говорим...
Който и да е ми е далеч. Ще търся някъде другаде.spiralkinda написа:Един приятел от София онзи ден си я купил от Кауфланд, но не знам койPTS написа:Къде я продават тая бира бе? В София ни в Карфур, ни в Пикадили я има.За малките магазини да не говорим...
Ми то се чете бе!!! Пише го отзад на гърба. Толкова ли си глупав, преди да си дадеш кинтите, поне да хвърлиш едно око за кво идва реч. Аман от разни купени агитатори на конкуренти марки. Като си от Русе - лочкай вода от Дунава и не се излагай в заралийски форуми.biro написа:Наздраве от Русе![]()
И аз се регистрирам за да изразя недоволството си от тази бира. Отвратителна е аз очаквах повече, не знаех че има вкус на боровинки. Кръстника ми беше на гости, аз тъкмо бях купил 2 PVC бутилки от тази прословута нова бира. Опитахме и изпаднахме в потрес. Първото нарицателно, за което се сетих след първата глътка беше педерастка бира!
Това не е бира, а някаква лигня за меки китки.
И в Стара Загора всеки петък и събота има дегустации на различни места(кръчми, барове, магазини и т.н.)zvezda написа:Вчера в една пицария в София я предлагаха за дегустация.
Нямам навика да чета етикетите на бирите, когато ги купувам. Хвърлям в количката и толкова. Аз 2 лева не ги броя за кинти, а и нямам нищо общо с купените агитатори. Както ника ми сочи съм почитател на бирата, пробвал съм бири произведени из цял сват - от Сингапур до Мексико. Определено няма толкова гадна бира от боровинковата загорка. Даже каменица лимон не е толкова отвратителна, поне лимона не се усеща толкова силно.nasenceto написа:Ми то се чете бе!!! Пише го отзад на гърба. Толкова ли си глупав, преди да си дадеш кинтите, поне да хвърлиш едно око за кво идва реч. Аман от разни купени агитатори на конкуренти марки. Като си от Русе - лочкай вода от Дунава и не се излагай в заралийски форуми.biro написа:Наздраве от Русе![]()
И аз се регистрирам за да изразя недоволството си от тази бира. Отвратителна е аз очаквах повече, не знаех че има вкус на боровинки. Кръстника ми беше на гости, аз тъкмо бях купил 2 PVC бутилки от тази прословута нова бира. Опитахме и изпаднахме в потрес. Първото нарицателно, за което се сетих след първата глътка беше педерастка бира!
Това не е бира, а някаква лигня за меки китки.
Между другото, в Била-та са я пуснали.
RT @stoynoff: Zagorka подготвя серия продукти: Berbatov Rezerva, Bozhinov Rezerva и др.