Загорка Резерва - впечатления

Яко PHUN ;-)
Място за разтоварване на умствения багаж на потребителят! Вицове-мицове, клипове, закачалки за откачалки и тем подобни яко къртещи фаянса на комшията нещица.
Аватар
spiralkinda
Потребител
Потребител

Re: Загорка Резерва - впечатления

Мнение от spiralkinda »

PTS написа:Къде я продават тая бира бе? В София ни в Карфур, ни в Пикадили я има. :D За малките магазини да не говорим...
Един приятел от София онзи ден си я купил от Кауфланд, но не знам кой :)
Аватар
PTS
Модератор
Модератор

Мнение от PTS »

spiralkinda написа:
PTS написа:Къде я продават тая бира бе? В София ни в Карфур, ни в Пикадили я има. :D За малките магазини да не говорим...
Един приятел от София онзи ден си я купил от Кауфланд, но не знам кой :)
Който и да е ми е далеч. Ще търся някъде другаде.
Аватар
PTS
Модератор
Модератор

Мнение от PTS »

Преди малко приятелката ми се прибра с 2 бутилки от Загорка Резерва. Ми честно казано не ми хареса въобще.
Аватар
Da Edd
Старо куче медалист
Старо куче медалист
Обратна връзка:

Мнение от Da Edd »

Неслучайно е Reserva - лимитирана серия и я няма по магазините :lol:
Иначе сериозно - типичен пример, какво става, когато маркетингът и логистиката загубят връзка помежду си. Изключително слаба дистрибуция, в София от 10 магазина в 2 я има.
Аватар
nasenceto
келеш
келеш

Мнение от nasenceto »

B Била на чучурите я няма. Сигурен съм, щото пак жената я търси, а тя не е разсеяна като мен.
Аватар
FishMaster
Потребител
Потребител

Мнение от FishMaster »

Това НЕ е бира а ....
biro
Новак
Новак

Мнение от biro »

Наздраве от Русе :cheers:
И аз се регистрирам за да изразя недоволството си от тази бира. Отвратителна е аз очаквах повече, не знаех че има вкус на боровинки. Кръстника ми беше на гости, аз тъкмо бях купил 2 PVC бутилки от тази прословута нова бира. Опитахме и изпаднахме в потрес. Първото нарицателно, за което се сетих след първата глътка беше педерастка бира!

Това не е бира, а някаква лигня за меки китки.
Аватар
nasenceto
келеш
келеш

Мнение от nasenceto »

biro написа:Наздраве от Русе :cheers:
И аз се регистрирам за да изразя недоволството си от тази бира. Отвратителна е аз очаквах повече, не знаех че има вкус на боровинки. Кръстника ми беше на гости, аз тъкмо бях купил 2 PVC бутилки от тази прословута нова бира. Опитахме и изпаднахме в потрес. Първото нарицателно, за което се сетих след първата глътка беше педерастка бира!

Ми то се чете бе!!! Пише го отзад на гърба. Толкова ли си глупав, преди да си дадеш кинтите, поне да хвърлиш едно око за кво идва реч. Аман от разни купени агитатори на конкуренти марки. Като си от Русе - лочкай вода от Дунава и не се излагай в заралийски форуми.
Между другото, в Била-та са я пуснали.
Аватар
zvezda
Потребител
Потребител

Мнение от zvezda »

Вчера в една пицария в София я предлагаха за дегустация.
Аватар
z3us
Потребител
Потребител

Мнение от z3us »

zvezda написа:Вчера в една пицария в София я предлагаха за дегустация.
И в Стара Загора всеки петък и събота има дегустации на различни места(кръчми, барове, магазини и т.н.)
biro
Новак
Новак

Мнение от biro »

nasenceto написа:
biro написа:Наздраве от Русе :cheers:

Ми то се чете бе!!! Пише го отзад на гърба. Толкова ли си глупав, преди да си дадеш кинтите, поне да хвърлиш едно око за кво идва реч. Аман от разни купени агитатори на конкуренти марки. Като си от Русе - лочкай вода от Дунава и не се излагай в заралийски форуми.
Между другото, в Била-та са я пуснали.
Нямам навика да чета етикетите на бирите, когато ги купувам. Хвърлям в количката и толкова. Аз 2 лева не ги броя за кинти, а и нямам нищо общо с купените агитатори. Както ника ми сочи съм почитател на бирата, пробвал съм бири произведени из цял сват - от Сингапур до Мексико. Определено няма толкова гадна бира от боровинковата загорка. Даже каменица лимон не е толкова отвратителна, поне лимона не се усеща толкова силно.
В Русе предпочитам Timisoreana, по-добра е от дунавската вода :lol:

Форумчето ви излиза като напиша в гугъл загорка резерва, виждам, че и други фенове са разочаровани, ако на вас ви харесва желая ви успех :roll:
Аватар
nasenceto
келеш
келеш

Мнение от nasenceto »

Колкото хора, толкова и вкусове.
Аватар
admin
Site Admin
Site Admin
Обратна връзка:

Мнение от admin »

Брей цели 2 бутилки, чета на колегата мнението и си викам, гледай хората смело пазарят. Аз специално тъмна бира не пия, кефи ме как изглежда, но не ми е вкусна. Пробвал съм 2/3 пъти да пия и всеки път си вземам по една възможно най-малката бутилка да не се набутвам ако не ми хареса :lol:
"There is no 'patch' for stupidity."
Аватар
spiralkinda
Потребител
Потребител

Мнение от spiralkinda »

RT @stoynoff: Zagorka подготвя серия продукти: Berbatov Rezerva, Bozhinov Rezerva и др.
:lol: :lol:
Аватар
FishMaster
Потребител
Потребител

Мнение от FishMaster »

Опитах я още преди три месеца Това не е бира. Газирана смесица от горски плодове което на нищо не прилича.
Публикувай отговор