Изолация на практика.Въпроси за напреднали?!
- mupk0
- Потребител
Re: Изолация на практика.Въпроси за напреднали?!
температурата на бетона винаги е по-ниска от тази на стериопора.Затова го ползват и за изолатор.Най-простото е да направиш кутия от бетон с капак от стериопор и с капак от бетон пак... 

- nasenceto
- келеш
Поредния човек, който оплюва науката, експериметна и опита. Като бях в Кълвача младо инженерче преди много години, най-много се дразнех като ми се изпъчи някой селяк-работник отсреща и микаже - остай ги тея учебници и чертежи. Не се занимавай. Ние ще я направим газстанцията, а ти после ела само да я начертаеш... Побеснявах. Минаха години, видяха че с инженерите, учебниците и формулите е по-лесно и се стигна до другата крайност - искаха чертеж за най-елементарната оперцация.
Та и тука така. Те формулите, науката и учебниците строят мостове по 400 метра, а не разни самоуки майстори. Професоре, не го приемай лично, просто е наистина обидно за хората, "изгубили" 5-6 години в университетите.
Та и тука така. Те формулите, науката и учебниците строят мостове по 400 метра, а не разни самоуки майстори. Професоре, не го приемай лично, просто е наистина обидно за хората, "изгубили" 5-6 години в университетите.
-
- Старо куче медалист
Професоре,що тъй с рогата напред?
Нещо не си бил на кеф?
По принцип за повечето теми си имал правилни разсъждения,ама тоз път не си прав,само дето не съм сигурен дали подлежиш на убеждаване.
Нещо не си бил на кеф?
По принцип за повечето теми си имал правилни разсъждения,ама тоз път не си прав,само дето не съм сигурен дали подлежиш на убеждаване.
- realprofesora
- Старо куче медалист
Оставам ням.mupk0 написа:температурата на бетона винаги е по-ниска от тази на стериопора.Затова го ползват и за изолатор.Най-простото е да направиш кутия от бетон с капак от стериопор и с капак от бетон пак...
Съжалявам много за вас "изгубилите 5 години"nasenceto написа:Поредния човек, който оплюва науката, експериметна и опита. Като бях в Кълвача младо инженерче преди много години, Професоре, не го приемай лично, просто е наистина обидно за хората, "изгубили" 5-6 години в университетите.
А относно учените -на 10 учени винаги трябва да има един прост да им казва какво да правят.
За кое не съм прав.Ако е за изолацията -ще ти повторя приказката за тъпана и к*ра.Нещо което съм го изпитал на гърба си , неща да ми го показваш на книга.nike718 написа:Професоре,що тъй с рогата напред?
Нещо не си бил на кеф?
Popopopopo
-
- Потребител
Навсякъде има и вътрешна изолация, само че е по-тънка от външната.Колко мм трябва да е?Работата е там, че когато взех апартамента имаше и ширм и външна и вътрешна изолация, та не знам кое как е направено.
Я кажи приказката за тъпана и к**а

- realprofesora
- Старо куче медалист
Добър ширм ще оправи влагата.Имам познат няма никаква изолация и готви в кухнята си ,но ширма му е як и няма едно петънце влага.fruitcake написа:Навсякъде има и вътрешна изолация, само че е по-тънка от външната.Колко мм трябва да е?Работата е там, че когато взех апартамента имаше и ширм и външна и вътрешна изолация, та не знам кое как е направено.
А приказката е следната:Заженила се една мома.На сватбата бил и бившото и гадже.Като влезли булката и младоженеца да се чукат за 1ви път и казали:Ако удари тъпана ,значи булката е била честна.Ако не удари ,значи е била чукана.

След малко тъпана ударил и всички въздъхнали облекчено- булката била честна.Само бившото гадже на булката тихичко промърморил:Аз на тъпана ли да вярвам или на к*ра си

Popopopopo