Оплакване от силен шум

Всичко свързано с град Стара Загора.
abc
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Re: Оплакване от силен шум

Мнение от abc »

Доста сме зле с английския.
Отсега нататък ти намалявам поведението и понижавам титлата от професор на доцент! :D

Идеята на поговорката е да работиш здраво и да се забавляваш здраво (например чрез едно купонче вкъщи), а не да си на ръба и посредствен във всички области, с които се захванеш.

Последното изречение няма да го превеждам, който разбрал, разбрал. :cute:

Your English is too poor, dear.
From now on your rank has been reduced from professor to associate professor. Period.

The notion of the undermentioned proverb is to work hard and play hard simultaneously (for instance by giving party at home), instead of being just a miserable and mediocre performer in whatever activities you've been commencing so far.

The last sentence won't be translated into Bulgarian. Who has been able to comprеhend what I'd meant, let be pleased.

And what heretical and ulterior intentions is demonstrating this old white-haired bugger.:arrow:
specr3
Новак
Новак

Мнение от specr3 »

Ей ги пак !! Вчера много хубаво пак имаше музика, но като стана 10 часа я спряха - сега 3 етажа отгоре и през 3 стени я чувам все едно е от телевизора ми
abc кат ще work hard play hard-ват да си вадят пари и да си ходят на дискотеки и недей да сравняваш това с плач на дете - все едно ти не си оревавал махалата едно време
Null
Потребител
Потребител

Мнение от Null »

abc като пораснеш, ще ги разбереш някои работи. Засега не вдигай шум след 23.00 и животът ти ще е малко по-лесен.
abc
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Мнение от abc »

За мен тази тема продължава да си бъде поредно проявление на липсата на толерантност, характерна за българското общество във всякакъв аспект.
Живея на шумен булевард и особено лятно време имат навика да го обръщат на автогара.
От 7 сутринта, че даже от 6:30 се събират на купчинки людоеди и почват разговори на висок глас, кикотения, тютюнджийство и тоталната селяния просто.

Та има и друга страна на монетата и според мен са още по-дразнещи рано-ставащите талибани, готови да прекъснат без скрупули най-сладкия сън на човек.
Аватар
admin
Site Admin
Site Admin
Обратна връзка:

Мнение от admin »

Толерантността съществува само когато не са ти засегнати личните интереси :mafia:
"There is no 'patch' for stupidity."
nenoneno
Потребител
Потребител

Мнение от nenoneno »

Има си наредба на общинския съвет на Стара Загора за ограничаване на шума

- в работни дни - от 14.00 до 16.00 часа и от 22.00 до 07.00 часа;
- в почивни и празнични дни - от 13.00 до 16.30 часа и от 23.00 до 08.00 часа

Така че, напълно в правото си е човека да иска тишина след 22:00ч.
Точността гарантира единствено, че ще направиш грешката си навреме.
http://www.5strike.com/bg/invitation/bylink/99509
Аватар
HoCuS
Потребител
Потребител
Обратна връзка:

Мнение от HoCuS »

За тези, които казват, че детски плач е съпоставим с музика от купон, ще дам няколко конкретни примера.

В нашият вход има доста малко деца. Никога, ама никога не съм чувал детето на комшии, дори и много плачливите. Но виж, мога да ти изброя всички песни, които има комшията на 5тия етаж.

Да например щерките, на комшията отгоре много тичат о тропат, ама като чукна по тръбите на парното и комшията се сеща за какво става дума и връща дисциплината.

Пък и нали се сещаш, че ако някой ми държи детето будно с лайв концерт в хола си, ще е в негов интерес, полицият да дойде първа.
Това не съм само аз, всеки един нормален, човек няма да го търпи.
Don't drink and drive!!!
Don't drive and drink!!!
Публикувай отговор